لطفا مرورگر خود را تمام صفحه کنید
Coming Soon!
×
02188081641

آموزش موسیقی کودک

• هنرجو مبیایست توسط کارشناس موسیقی تست (1 .شنوایی 2 .ریتم 3 .رفلکس انگستان دست 4 .سنجش تمرکز و دقت 4 .حافظه کوتاه مدت) را انجام دهد؛ نتیجه بهمربی هنرجو ارجاع شده و در پرونده هنرجو در سایت آموزشگاه بر روی نمودار قرار گرفته و ثبت گردد.

• هنرجو با محیط کلاس و مربی خود آشنا میشود، مقدمات و لوازم مورد نیاز کلاس تهیه و آماده سازی میشود. / میزان پیشرفت هنرجو در تلاش وکار گروهی، انگیزه حظور در کلاس و تاثیر پذیری از معلم وکلاس و سایر موارد در پایان 5 مقطع(ترم) ثبت شده و در پروندههنرجو در سایت ثبت گردد.

• هنرجو درپایان دوره نهایی بر اساس سرفصل آموزشی، خواستگاهها و اهداف آموزشی مورد قضاوت نهایی قرار میگیرد و نتیجه یا نمره آن(معدل کلی پیشرفت) تنهاجهت بررسی عملکرد هنرجو اطلاع به والدین، مشاوران جهت انتخاب صحیح تر مسیر هنرجو، در سایت آموزشگاه و پرونده به ثبت میرسد.

• در این مرحله میزان پیشرفت هنرجو بعد از گذشت یکسال و نیم آموزش نسبت به روز اول مورد ارزیابی دقیق قرار میگیرد، حال جهت انتخاب ساز بر اساس میزانتوانایی موسیقایی هنرجو، عملکرد دوره آموزشی، علایق شخصی، پیشنهادات خانواده و مشاوران مورد بررسی قرار میگیرد و در پرونده هنرجو در سایت ثبت میگردد..

• هنرجو با استاد مربوطه ساز انتخابی خود جلسه معارفه خواهد داشت و بعد از تعیین وقت و خرید ساز، کلاس آغاز میشود./ • استاد هنرجو را در هر جلسه از نظر پیشرفت مورد ارزیابی قرار میدهد و بر اساس فرم مخصوص در پایان هر ترم آن را به مسئول سایت ارئه داده و در پرونده هنرجوثبت میگردد.(در صورت عدم پیشرفت مورد نظر استاد، مشاور جهت بررسی بیشتر مشکل آموزشی طبق فرایند مشاوره اقدام می نماید.)(جزییات در پیوست)

• در این مرحله پس از تشخیص استاد مربوطه هنرجو میبایست در اجراهای آموزشگاهی شرکت نماید و در صورت تایید استاد به فستیوال سالانه آموزشگاه جهت اجرادعوت گردد.

• به شهر آشوب خوش آمدید.

 

اساتید دپارتمان موسیقی کودک

سعید محمد علی

سعید محمد علی

پیانو کودک - تئوری و سلفژ کودک - کر بادبادک

مهگل صفدری

مهگل صفدری

کر بادبادک، سلفژ و صداسازی کودکان

فرهود بیگلر بیگی

فرهود بیگلر بیگی

فلوت ریکوردر تخصصی

آزاده احمدی

آزاده احمدی

موسیقی کودک (ارف)

الهام احمدی

الهام احمدی

موسیقی کودک (ارف)

مریم مقصودی

مریم مقصودی

طراحی و نقاشی - انیمیشن کودک - کلاژ و عروسک سازی

شیلان اردلان

شیلان اردلان

مادر و کودک

سارا مالخاصیان

سارا مالخاصیان

باله

شایان یزدی زاده

شایان یزدی زاده

تمبک

نیلوفر ابراهیمی

نیلوفر ابراهیمی

فلوت کلید دار

علی جوادی

علی جوادی

فلوت ریکوردر

امیر پرویز احمدی

امیر پرویز احمدی

دف و تنبک کودکان

سعید جلالیان

سعید جلالیان

تنبک کودکان

سحر دادبین

سحر دادبین

ویولن

 

 

سوالات متداول

آیا استعداد برای پیشرفت در موسیقی به من کمکی می کند؟

استعداد به مجموعه آموزش های ناخود آگاه که شخص قبلا داشته است، گفته می شود. (آموزش ناخودآگاه: شنیدن موسیقی در خانواده، نوازندگی یا خوانندگی توسط اعضای خانواده). برای یادگیری موسیقی محیط و استاد  خوب و تمرین کافی و دقیق مهم است. آموزش ناخودآگاه یا استعداد درصد بسیار پایینی در فراگیری موسیقی دارد. به عبارت دیگر حتی اگر بسیار با هوش باشید و تمرین نکنید، پیشرفت نخواهید کرد..

چه وقت دوره آموزشی موسیقی تمام می شود ؟

موسیقی (یا هر هنر دیگری) مانند نردبان بی انتها است. هر مقدار که پیشرفت می کنید، مقدار بیشتری از پله ها را می بینید. اگر منظور دوره مبتدی است، بطور میانگین دوره ابتدایی برای ساز یا آواز معمولا 1 سال است. (این زمان بسته به مقدار تمرین هر هنرجو متفاوت است)

آیا کلاس های موسیقی شما تضمینی است؟

ما فقط محیط آموزشی خوب و اساتید مجرب را تضمین می کنیم. تمرین روزانه با شما است.

چه مقدار تمرین روزانه لازم است؟

مقدار تمرین برای هر شخص بسته به زمان آزاد وی دارد. اما بطور میانگین روزی نیم ساعت تا یک ساعت تمرین، بهترین بازدهی را دارد.

نحوه همکاری با موسسه نوای شهر آشوب چگونه است ؟

از طریق وب سایت به آدرس shahrashoobmusic.com از طریق آدرس ایمیل info[at]shahrashoobmusic.com

آیا دوره های آموزشی برای والدین و بچه ها برگزار می گردد ؟

بله  کارگاه های آموزشی (ساز شناسی ) برای آشنایی والدین و کودکان 7تا 14 سال کارگاه های  خانواده هنرمند کارگاه های ایجاد انگیزه در هنرجو

در صورتی که ساز ما دچار مشکل یا شکستگی شد امکان تعمییر وجود دارد ؟

بله  از طریق شماره تلفن ....... با کارگاه مجذوب تماس برقرار کنید

چگونه می توانیم از برنامه های آموزشگاه مطلع شویم ؟

از طریق تلفن آموزشگاه از طریق وب سایت اموزشگاه از طریق شبکه های اجتماعی

چه روش هایی را برای بهبود روند آموزش موسیقی پیشنهاد می کنید ؟

تمرین  با  تکنیک های ایجاد انگیزه بالا بردن انگیزه هنرجو  در کارهای گروهی و اجراهای هنرجویی همراهی خانواده در روند آموزش

آموزش موسیقی در منزل بهتر است یا مؤسسه موسیقی ؟ اساتید منزل به صورت خصوصی برای آموزش می آیند؟

مسلما  آموزش در محل موسسه بسیار بهتر خواهد بود چون هنرجو در جو و  محیط موسیقی و انواع ساز های مختلف  و رقابت با هنرجویان دیگر قرار خواهد گرفت و به هنرجو کمک خواهد کرد ضمن مقایسه خود با هنرجویان دیگر نقاط قوت خود را تقویت کند . اساتید متعهد و مجرب فقط در مجموعه تدریس دارند و به منزل هنرجو نمی روند .

از کجا ساز بخریم و باید چه سازی بخریم ؟

برای خریدن ساز ابتدا باید تحقیق کرد و بهترین کسی که شما را راهنمایی خواهد کرد ابتدا استاد و بعد فروشگاه معتبری است که یک ساز با کیفیت را با قیمت مناسب در اختیار شما قرار دهد . که این کار به عهده ساز خانه موسسه می باشد .

فرزند من یک سال است موسیقی کار می کند اما علاقه ندارد ، به نظر شما با تغییر ساز می شود انگیزه ایجاد کرد ؟

خیر، تغییر ساز توصیه نمی شود کودکان همواره بازیگوش هستند و نباید از آنان انتظار داشت که بتوانند ساعات زیادی را صرف تمرین ساز کنند. می توانید با نشستن کنار وی هنگام تمرین یا فراگیری همزمان با فرزند خود، او را برای نواختن بیشتر تشویق کنید. زمان تمرین را به زمان های کوتاه تر و چندین نوبت در روز تقسیم کنید. و همچنین در کارگاه های ( ایجاد انگیزه و نحوه تمرین در منزل) حتما حضور داشته باشید و هرچند وقت یک بار مشاورین را از نحوه تمرین  در منزل هنرجو  مطلع بفرمایید

چه سازی با شخصیت من سازگار است ؟ یا چه سازی را باید انتخاب کرد ؟

برای انتخاب کلاس، ابتدا توجه کنید که به چه نوع موسیقی علاقمند هستید. موسیقی ایرانی بیشتر می پسندید یا کلاسیک؟ برای انتخاب کلاس می توانید به آموزشگاه بیایید، با اساتید صحبت کنید و در کلاس های آموزشی آنان سازها را از نزدیک ببینید. سوال‌هایی مثل اینکه به کدام یک از سبک‌های موسیقی علاقه داریم، چقدر برای خرید یک ساز می‌خواهیم هزینه کنیم، چقدر وقت داریم و توانایی‌های فیزیکی‌مان در چه حد است، یعنی دقیقا سوال‌هایی که اساتید موسیقی و آنهایی که در کار خرید و فروش آلات موسیقی‌ هستند روی آنها تاکید دارند. آشنایی با خانواده ساز ها مهم است برای یک انتخاب درست سازهای زهی: ویلون، ویلونسل و گیتار و سازهایی مثل تار و سنتور جزو سازهای زهی و زهی-مضرابی‌‌ هستند. سازهایی که معمولا با سازهای دیگر خوب هماهنگ می‌شوند و از آنها به عنوان سازهای اجتماعی یاد می‌شود. اما اگر دلتان بخواهد سراغ خرید این سازها بروید باید به چند نکته توجه کنید؛ برای یادگرفتن آنها باید صبور باشید چون دوره‌ی یادگیری آنها طولانی است. دوم اینکه شما باید قابلیت سریع عکس‌العمل را داشته باشید تا بتوانید موقع نواختن سریع واکنش نشان داده و با ساز هماهنگ شوید. مورد بعدی اینکه این سازها به چابکی و قابلیت هماهنگی زیادی نیاز دارند. اگر نوازنده سن کمی دارد، باید از بلوغ کافی برای فهمیدن کند بودن روند پیشرفت و یادگیری اولیه در این نوع سازها برخوردار باشد. سازهای بادی: سازهای بادی یکی از پرطرفدارترین‌ها در نوع خود هستند. تا اسم سازهای بادی به میان می‌آید نیز سازهایی مثل نی و فلوت یا ساکسفون به ذهن متبادر می‌شود. این سازها معمولا جمع و جورند و حملشان راحت است، سرعت یادگیری آنها هم به نسبت خوب محسوب می‌شود. مهمتر اینکه این دسته از سازها گران نیستند. در صورتی هم که شما به سبک‌هایی مثل موسیقی سنتی یا جاز، فولک یا پاپ علاقه داشته باشید این دسته مناسب است. سازهای ضربه‌ای: اگر قصد یادگرفتن این دسته از سازها را دارید باید حساب سروصدای زیادشان را هم کنید. سازهای ضربه‌ای که تمبک، دف و طبل از جمله آنهاست، ساز‌های ساده‌ای به شمار می‌آیند و برای یاد گرفتن آنها نیاز به سختی زیادی ندارید. این سازها می‌تواند به شما انرژی بدهد اما باید این را هم در نظر داشته باشید که توانایی فیزیکی و قدرت دست‌هایتان چقدر است چون برای یادگیری این سازها باید دست‌های قوی‌ داشته باشید. مهمتر اینکه انگشتان و ریتم شما را تقویت می کند. سازهای کلیدی: اسم این دسته از سازها مساوی‌ است با پیانو و سازی مثل ارگ را هم در خانواده خود دارد. این دسته از سازها که جزو سازهای گران قیمت هستند، بزرگ و حمل و نقل‌شان آسان نیست، پیانو برای سبک‌های مختلفی مناسب است و معمولا با سازهای دیگر هم خوب جفت و جور می‌شود.

آیا می توان هم زمان بیشتر از یک ساز را آموزش دید؟

بستگی به میزان مهارت در ساز اول دارد که با مشاوره با استاید و مشاورین ساز دوم را نیز انتخاب کرد

آیا معیار مشخصی برای تعیین یک آموزشگاه خوب وجود دارد ؟

بهترین معیار انتخاب ارائه کیفیت مناسب و  کادر مجرب و اساتید به نام می باشد برای یک آموزشگاه خوب رضایت هنرجو و اساتید از بارزترین مشخصه های انتخاب است . کیفیت اساتید آموزشگاه کیفیت تجهیزات کلاس ها داشتن دپارتمان تخصصی کودک / سازهای کلاسیک / سازهای  زهی /سازهای  ایرانی/ سازهای بادی دسترسی و فاصله

بعد از شرکت در دوره های آموزشی مدرک پایان دوره دریافت خواهیم کرد؟ برای کدام دوره ها؟

مدرک برای دوره های تخصصی و مستر کلاس ها  با صلاح دید مؤسسه ارائه می گردد،ولی برای دوره های آموزشی ساز  مدرکی به هنرجو داده نمی شود

مدت زمان آموزش در هفته چقدر است ؟

مدت زمان آموزش 30 دقیقه می باشد یک جلسه در هفته ، و به صورت حضوری برگزار می شود .

آیا قبل از شروع ساز شرکت در کلاس های نظری و تئوری( نت خوانی و سلفژ) لازم است ؟

شروع هر سازی ابتدا با نت خوانی و سلفز همراه  است اگر استاد تشخیص دهد هنرجو نیاز به کلاس تئوری  پیشرفته  و کامل تری نیاز دارد علاوه بر ساز تخصصی  هنرجو باید کلاس های تئوری و سلفز را هم شرکت کند تا هم عملی و تئوری همزمان به آموزش  او کمک کند.

آیا گذراندن دوره (ارف) برای کودکان الزامی است ؟

بله الزامی می باشد چون مهارت های یادگیری کودک تقویت می شود کودکان در دوره اُرف، با روشی شاد و کودکانه با مبانی موسیقی و نت خوانی و ریتم ها آشنا می شوند و این باعث می شود که پس از گذراندن دوره ارف، ساز اصلی شان را بهتر و راحت تر یاد بگیرند.

آیا فراگیری موسیقی دشوار است ؟ یا سوال متداول شروع ساز برای من دیر نیست ؟

آموختن نه تنها ساز بلکه هر حرفه یا هنر دیگری نیاز به تمرین و ممارست و صبوری دارد . و یاد گیری موسیقی در هر سنی به شما کمک خواهد کرد تا تمرکز و مهارت های یادگیری را تقویت کنید و از نواختن ساز مورد علاقه به آرامش برسید .

کدام استاد را برای آموزش انتخاب کنیم ؟

در ابتدا باید مشخص شود  هنرجو چه میزان با ساز آشنایی دارد در اصل مبتدی است یا قبلا ساز کار کرده که بر اساس مهارت فرد مشاورین او را راهنمایی خواهند کرد .

ارف یا موسیقی کودک چیست ؟

اُرف در حقیقت نام(کارل اُرف) دانشمند و موسیقیدان آلمانی است که سیستم آموزشی بسیار کارآمدی برای آموزش موسیقی به کودکان تهیه کرد و کلاسهای موسیقی کودکان در اصطلاح (اُرف) نامیده می شود. . این دوره شامل نت خوانی، ریتم خوانی و نواختن سازهای بلز و فلوت ریکوردر می باشد. کودکان در این دوره مقدمات پیش نیاز برای نواختن ساز را فرا می گیرند. در کنار این دو ساز، ساز طبلک هم برای درک ریتمیک کودکان آموزش داده می شود.

چه سازی را برای شروع کودکان باید انتخاب کرد ؟

شروع هر ساز برای هر سنی امکان پذیر است اما بستگی به شناخت و هوش و مهارت های یادگیری فرد دارد نوع ساز مهم نسیت مهم ارتباط برقرار کردن هنرجو خصوصا( کودکان) با ساز است که نوآوری های آنها را شکوفا کند اما تجربه ثابت کرده برای کودکان 6 سال به بالا شروع یک ساز ریتمیک (تمبک / دف/ گیتار) وساز (فلوت ریکوردر) انتخاب این سازها باعث می شود مهارت انگشت گذاری کودکان و مهارت شنیداری برای آموختن نت ها و سلفژ تقویت شود

آیا آموزش ساز بر هوش کودک ما تاثیر دارد ؟

بله حتما ،پژوهش ها نشان می دهد یک ارتباط مستقیم بین موسیقی و هوش فضایی وجود دارد، به این معنی که درک موسیقی به کودکان در تجسم عناصر مختلف کمک بسیاری میکند برای مثال این کودکان می توانند در حین انجام فعالیت های ریاضی به کارهای دیگر هم بپردازند. بنابراین آموزش موسیقی کمک بسیار زیادی به بهبود مهارت های زمانی و مکانی می کند. این مهارت ها به خصوص در هنگام حل مسائل چند مرحله ای در معماری، مهندسی، ریاضیات، هنر، بازی ها و به خصوص کار با کامپیوتر بسیار کارآمد هستند.

چرا آموزش موسیقی کودک (ارف) توصیه می شود ؟

بهترین سن رشد و تقویت هوش از 5 سال می باشد که کودک در حال کشف خود و اطراف است و چه بهتر که استعداد بچه ها در یک مسیر درست برنامه ریزی شود آموختن موسیقی برای بچه ها موجب پیشرفت در مهارت های کلامی و گفتاری می گردد، و توانایی ذاتی بچه ها را در بیان نیازها یشان بالا می برد و موجب بهبود و افزایش عملکرد مغز می شود.

از چه سنی آموختن موسیقی را شروع کنیم ؟ کودکان چطور؟

در هر سنی که فرد باشد امکان آموختن وجود دارد اما آموزش اصولی از سنین کم باعث بالا رفتن مهارت های یادگیری و شناخت کودک می گردد برای انتخاب ساز تخصصی از سنین هفت سال به بالا توصیه می شود چون هنرجو مهارت خواندن و نوشتنن را کامل آموخته و قدرت تشخیص پیدا می کند قبل از سن هفت سال یعنی از 5 سال تا 7 سال هنرجو باید ارف یا(موسیقی کودک ) را آموزش ببیند چون در این مرحله کودک در حال رشد و کامل شدن مهارت های یادگیری و تقویت هوش می باشد و برای کودکان زیر 5 سال سن (از5/3 سال تا 5) بازی و موسیقی توصیه می گردد که مرحله جدا سازی کودک از والد می باشد و مسئولیت پذیری کودک در کارهای گروهی و جمع و آموزش برای کودکان زیر 5/3 سال خلاقیت( مادر و کودک ) می باشد که پرورش انواع مهارت های یادگیری می باشد از جمله شنیداری و تشخیص و مهارت گرفتن اشیاء

چرا باید موسیقی یا (ساز) یاد بگیریم ؟

زندگی سراسر آموزش و یادگیری است ولی نواختن ساز به روحیه فرد و همچنین آرامش و نشاط روح کمک می کند

اینستاگرام
ثبت نام
پنل کاربری
واتس اپ
ثبت نام آنلاین